درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :ماهان ما
تاریخ:چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394-01:11 ق.ظ

مقاله آناتومی حشرات

عنوان انگلیسی مقاله: Introduction to Insect Anatomy
عنوان فارسی مقاله: آناتومی حشرات.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 6
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
به دلیل تنوع زیاد شکل های مختلف حشرات، آناتومی مربوط به این گونه موارد تنها یک گونه اصلی را شامل می گردد. در هر یک از دسته ها و خانواده ها، نمونه مورد نظر ما شامل انواع بیشماری از گونه های مختلف می شود که باعث از بین رفتن ابهامات در مورد طرح های مختلف حشرات می گردد. نگاه دقیق تر، طرح مبنای مشابهی را در تمام حشرات و حداقل در گونه های بالغ تر آن ها آشکار می کند. در بخش زیر بخش های اصلی مربوط به بدن حشرات توصیف می گردد.
زمانی که به بررسی این گونه موارد پرداخته اید به سوالات چهارگزینه ای مورد نظر پاسخ دهید ؟
بدن حشرات شامل یک اسکلت سخت تری می باشد که بخش های نرم تر داخلی را تحت حفاظت قرار می دهد. آن شامل سه بخش اصلی می باشد (سر، قفسه سینه، شکم) که هر یک از این ها شامل چندین بخش کوچکتر می گردند. 
 پوست :
یکی از بخش های شگفت انگیز مربوط به حشرات شامل ترکیبی از انعطاف پذیری و قدرت پوششی آن ها می باشد ( یعنی بخشی از حشرات که باعث ایجاد پوسته سخت آن ها می گردد) که امکان آزادی حرکت را برای حشرات بدون از بین رفتن قدرت دفاعی آن ها ایجاد می کند.






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-12:24 ب.ظ

پروپوزال بررسی میزان خوردگی و رسوب گذاری شبکه تأمین آب

پروپوزال - کارشناسی ارشد
عنوان کامل: بررسی میزان خوردگی و رسوب گذاری شبکه تامین آب روستاهای جنوب شهرستان دماوند و تعیین عوامل موثر در آن
عنوان انگلیسی: Investigajion on corrosion and fouling of water supply network in the villages south of the city of Damavand and determining the effective factors
دسته: مهندسی محیط زیست (گرایش آب و فاضلاب)
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 18
________________________________________________________
بخشی از پروپوزال:
بیان مسئله
تامین آب شرب سالم و بهداشتی به لحاظ کمی و کیفی یکی از اهداف مهم شرکتهای آبفا و آبفار می باشد . مسلما هر گونه خدشه بر این موضوع می تواند برای مسئولان و متولیان امر به عنوان یک چالش و دغدغه به حساب آید . در این راستا هرگونه عوامل طبیعی که به صورت درجا یا نابرجا ایجاد اشکال در  سیستم تامین کمی و کیفی شرب گردد می توانند با حساسیت مورد بررسی قرار گیرد .وجود شرایط خاص  طبیعی  در برخی مناطق و آمیختگی آن با ویژگیهایی هیدرولوژیکی موجب تاثیرات منفی بروضعیت کمی و کیفی منابع آب شرب می شود که تشکیل برخی رسوب ها در مجاری شبکه ها ، لوله های جدار چاه ها و خطوط انتقال ، مخازن و شبکه های توزیع موجب گردیده که نه تنها از ابعاد کمی و شرایط هیدروشیمیایی منابع آب شرب دچار خلل و نقصان گردد بلکه عوارض جانبی دیگر نیز بر تاسیسات سیستم های تامین آب از جمله لوله های جدار و خطوط انتقال بر جای گذارد که از آن به عنوان خوردگی اولیه این تاسیسات یاد می گردد . این پژوهش سعی بر آن دارد ضمن بررسی نقش عوامل هیدروژئوشیمیایی موثر در تشکیل رسوبات داخل جدار لوله ها و خطوط انتقال و نقش اولیه آنها در امکان خوردگی تاسیسات این موضوع رادر 10 حلقه چاه مربوط به روستاهای جنوب شهرستان دماوند مورد بررسی و کنکاش قرار دهد تا بتوان از این رهگذر با شناخت این عوامل رسوبزا و خورنده راهکارهای مناسبی نسبت به کاهش اثرات خوردگی ورسوبگذاری اقدام نمود.
د - اهمیت و ضرورت انجام تحقیق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود، میزان نیاز به موضوع، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد، روش و یا فرآیند تحقیقی احتمالاً جدیدی كه در این تحقیق مورد استفاده قرار می‏گیرد:
عدم درک و شناخت صحیح از عوامل رخداد و منشا تولید رسوب و خوردگی و ارتباط قطعی آن به عوامل ثانویه این شبهه را بوجود می آورد که روشهای معرفی شده و به کار گرفته شده جهت رفع کاهش رسوب دهی از کارایی لازم برخوردار نبوده و ارتباط هرگونه خوردگی را به عوامل ثانویه ای همچون وجود کلر ناشی از کلر زنی شبکه های آب غیر معقول خواهد بود . بنابراین با این پژوهش ضمن نقش و تاثیر عوامل درجا که همان عامل هیدروشیمیایی می باشد در تشکیل رسوب و خوردگی راهکارهای کاربردی منطبق بر شرایط مطروحه ارائه خواهد شد . در نهایت انتظار آن است که این پژوهش به یک روش مبنایی و استاندارد  جهت  تعیین میزان رسوبات و خوردگی های موجود در خطوط انتقال در لوله های جدار و خطوط انتقال شبکه تامین آب روستاهای جنوب شهرستان دماوند دست یابدو راهکارهای مناسبی  در رفع این معضل ارائه گردد .





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-12:17 ب.ظ

مقاله روش های نوین غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی

عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review
عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
در صنعت مواد روغنی و چربی، غیر اسیدی کردن مواد روغنی نه تنها برای پذیرش مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد  بلکه می تواند تاثیر اقتصادی زیادی بر روی تولید داشته باشد.  روش های غیراسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.  چندین مانع نیز در ارتباط با این فرایند غیر اسیدی کردن رایج وجود دارد . ب عضی از روش های جدیدی که می تواند - به عنوان جایگزینی برای شیوه های صنعتی امروزی- مورد بررسی قرار گیرد شامل غیراسیدی کردن بیولوژیکی، استری کردن مجدد، استخراج حلالی، استخراج مایع مافوق بحرانی  و فناوری های غشایی می باشند.  این روش های جدید- به طور مستقل یا در ترکیب با فناوری های کنونی- می تواند برای غلبه بر موانع اصلی موثر باشد.  علاوه بر مضر نبودن آن ها برای محیط زیست، می توانند منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش در اتلاف مواد روغنی گردند.  بعضی از این روش ها می توانند جایگزین فناوری های جدیدتر در سالهای پیش رو گردند. 
کلیدواژه: پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی، و میسل، استری کردن مجدد شیمیایی، فناوری غشایی، اشتخراج حلالی، استخراج مابع فرابحرانی
1.  مقدمه:
مواد غذایی شامل ترکیباتی چون آب، کربوهیدرات، پروتئین، و چربی می باشند.  چربی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی رژیم غذایی به شمار می آید.  زیرا آن می تواند به عنوان یک منبع مهم انرژی همانند اسیدهای چرب و ویتامین های قابل حل مانند A-D-E و K به شمار بیاید.  منبع اصلی روغن های خوراکی شامل دانه های روغنی، ساقه میوه، گوشت حیوانات و ماهی ها می باشد.  دانه روغنی به عنوان منبع اصلی تولید روغن های خوراکی می باشند. کل تولیدات جهانی مربوط به دانه های روغنی برابر با 326 میلیون تن در سطح جهان می باشد.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-12:14 ب.ظ

مدل سازی عددی پاسخ های Z-TEM برای دستورالعمل استراتژی های اکتشاف

عنوان انگلیسی مقاله: Characterization of Nanocrystals Using Spectroscopic Ellipsometry
عنوان فارسی مقاله: توصیف نانوکریستال ها- با استفاده از الیپسومتری طیف نما.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
اولین کاربرد الیپسومتری برای اندازه گیری پوشش های نازک پلی- و نانوکریستال به دهه ها پیش بر می گردد. مهمترین گام در مسیر تحقیقات الیپسومتری پوشش های نازک کامپوزیت، شناخت اولین الیپسومتری طیف نما در دهه 70 بوده است [3, 4, 8]، که امکان اندازه گیری نقش دی الکتریک را امکان پذیر ساخت، که جزء انگاری آن مستقیما در ارتباط با حساسیت وضعیت چگالی مشترک الکترونیک بوده که بستگی به تغییرات ساختار کریستال دارد. اولین مدل ها بر مبنای روش میانگین موثر با استفاده از عوامل سارنده توابع دی الکتریک [5] بوده، درحالیکه بخش حجیمی از موئلفه ها در ارتباط با ویژگی های کریستال با پوشش نازک می باشند. این روش بر مبنای نیرومندی اش، محبوب می باشد.
روش حد وسط موثر، توسط مجموعه ای از مدل های تحلیلی مختلف بر مبنای پارامتربندی تابع دی الکتریک، دنبال شد. این مدل ها امکان تعیین خصوصیات مواد را در مواردی می دهند که مواد نمی تواند به عنوان ترکیب همگنی از فازها با توابع دی الکتریک شناخته شده، مد نظر قرار گیرد. این مدل ها همچنین می تواند برای ذرات کوچکی که تاثیر اندازه را نشان می دهند ( و ساختار الکترونیکی اصلاح شده و تابع دی الکتریک) یعنی ذراتی که نمی توانند توسط برگشت های حجیم مدلسازی گردند، مورد استفاده قرار گیرد. 
علاوه بر خصوصیات نانوکریستال، روش الیپسومتری امکان توصیف خوصیات لایه های بیشتر همانند کیفیت رابط ( برای نمونه، سختی نانو در مرزهای لایه)، غیریکنواختی عرضی و عمودی یا ضخامت ساختارهای چندلایه را ایجاد می کند.
2. مبانی الییپسومتری
اگر نور پلاریزه (قطبی شده) بر روی کران دو وسیله بازتاب داده شود، حالت پلاریزه نور بازتاب داده شده به صورت مستتر (بیضی شکل)، مدوّر، یا خطی بوده که بستگی به ویژگی های نمونه دارد. در اکثر موارد نور بازتاب داده شده به صورت پلاریزه بیضی شکل می باشد، به همین خاطر است که این روش به نام الیپسومتری می باشد. الیپسومتری مستقیما به اندازه گیری تغییرات پلاریزاسیون که از طریق بازتاب ایجاد می گردد، می پردازد. یعنی نسبت بازتاب پیچیده به صورت زیر تعریف می گردد.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-11:42 ق.ظ

ریفرمینگ کاتالیستی متان توسط دی اکسید کربن بر روی Ir/Ce0.9Gd0.1O2-x

عنوان انگلیسی مقاله: Catalytic CO2 reforming of methane over Ir/Ce0.9Gd0.1O2x
عنوان فارسی مقاله: ریفرمینگ کاتالیستی متان توسط دی اکسید کربن بر روی Ir/Ce0.9Gd0.1O2-x.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 6
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ریفرمینگ CO2 متان بر روی Ir/Ce0.9Gd0.1O2-x (Ir/CGO) بین دمای 600 و  oC‍800 و برای نسبتهای CH4/CO2 2 و 0.66 به منظور ارزیابی كاربرد بالقوه آن به عنوان یك ماده آند برای تبدیل مستقیم بیوگاز در دماهای متوسط در پیلهای سوختی اكسید جامد بررسی شده است. كاتالیزور یك فعالیت كاتالیزوری بالایی در مقایسه با پایه تنها و كاتالیزورهای بر پایه Ir دیگر از خود نشان میدهد. نسبتهای CH4/CO و دماهای بالا برای حصول بیشینه نسبت H2/CO  لازم می باشد كه هرگز از یك تجاوز نمیكند. آزمایشات طولانی مدت انجام شده، پایداری عالی كاتالیزور را با زمان نشان دادند. تشكیل كربن كاملاً جلوگیری شد (در اكثر شرایط تجربی) یا در بیشتر شرایط بحرانی خیلی محدود بود (oC 800، CH4/CO2=2) .این كربن در طی آزمایشات TPO نسبت به اكسیژن به شدت واكنشپذیر بود.
کلیدواژه: متان، دی اکسید کربن، ریفرمینگ، ایریدیوم، ماده سیریا Gd، SOFC، بیوگاز
1-مقدمه: 
پیلهای سوختی اكسید جامد (SOFC) به عنوان یك فناوری پاك برای تولید برق از سوختهایی نظیر بیوگاز به طور جذابی ظاهر میشوند. برای عملیات صحیح پیل سوختی، متان، كه تركیب اصلی بیوگاز میباشد، باید به هیدروژن تبدیل شود، كه سپس به صورت الكتروشیمیایی در آند اكسید شده و الكتریسیته ایجاد میكند. ریفرمینگ مستقیم متان بر روی آند به شدت مطلوب میباشد. در هنگامیكه بیوگاز عمدتاً شامل متان و دی اكسیدكربن میباشد، این هدف از طریق ریفرمینگ خشك به دست میآید.
 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-11:22 ق.ظ

قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی

عنوان انگلیسی مقاله: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco
عنوان فارسی مقاله: جود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
مایکوتوکسین یک عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه می باشد که از طریق کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد.تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می تواند اثرات بدی روی سلامت انسان و حیوانات داشته باشد رو به افزایش بوده و همچنین مقررات مربوط به کنترل وجود آن ها  درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده تری اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقا می باشد که توسط دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است.که دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالا بوده که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین ( برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر،  ادویه، شراب،زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد. میانگین نمونه های آلوده شده، اغلب موارد بیش از 50 درصد می باشد. قوانین وضع شده در ارتباط با مقررات مایکوتوکسین، توسط مقامات مراکشی، در مقایسه با محدودیت های کشورهای اروپایی و بین المللی نیز مورد بحث قرار می گیرد. اطلاعات جدید در مورد آلودگی مواد غذایی و علوفه توسط مایکوتوکسین در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. سرانجام، بخش آخر این مقاله شامل نتیجه گیری، جنبه های اصولی و توصیه هایی می باشد که می بایست توسط مقامات و متخصصان در طی بررسی وجود مایکوتوکسین در مواد غذایی و علوفه تولیدی/ یا تجاری در مراکش، مد نظر قرار گیرد.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-11:06 ق.ظ

بررسی رستوران های چینی در آمریکا

عنوان انگلیسی مقاله: Perceptions of Chinese restaurants in the U.S
عنوان فارسی مقاله: مشاهدات مربوط به رستوران های چینی در آمریکا. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 13
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مطالعه به بررسی نقطه نظر مشتریان امریکایی نسبت به رستوران های چینی در کشورشان با استفاده از روش تحلیل عملکردهای مهم (IPA) می پردازد. همچنین این بررسی نشان می دهد که چه خصوصیاتی از رستوران های چینی  رضایت مشتریان امریکایی  و تمایل رفتاری ان ها را تحت تاثیر قرار می دهد.ا. IPA (روش های تحلیلی عملکرد) نشان داده است که نظافت محیط و سرویس منظم دو نمونه از موارد مهمی می باشند که رستوران های چینی می توانند در این زمینه بهبود داشته باشند. علاوه بر این، طعم غذا و قابل اطمینان بودن خدمات به نظر، به عنوان مشخصه های اصلی برای موفقیت رستوران های چینی می باشند. در مجموع، این بررسی نشان می دهد که کیفیت غذایی، قابل اطمینان بودن خدمات و نظافت محیط سه نمونه از مشخصه های کلیدی برای ایجاد  رضایت در مشتریان و تعامل رفتاری مثبت بعد از خوردن غذا در می باشد. مدیران رستوران های چینی می بایست به طور منطقی به تخصیص منابع محدود خود به خصوصیات رستوران براساس مشارکت آن ها برای رضایت مشتریان و تمایلات رفتاری آن ها بپردازند.
کلیدواژه: رستوران چینی، ویژگی های رستوران، رضایت مشتری، تمایلات رفتاری، تحلیل اهمیت و عملکرد
1. مقدمه: 
ایالات متحده امریکا کشوری چند فرهنگی و با قومیت های مختلف می باشد و این تنوع چند ملیتی بودن به طور مستمری رو به افزایش می باشد. یکی از بازتاب های مربوط به این تنوع فرهنگی و نژادی، تنوع و رونق رستوران ها در بازار خدمات غذایی در امریکا می باشد. بازار مربوط به این گونه غذاها در امریکا منجر به 75 میلیون فروش در سال می گردد که حدود 65 درصد از آن در ارتباط با صنایع خدمات دهنده مواد غذایی می باشد. با این وجود رشد سریع رستوران های قومی به طور کلی تنها به دلیل افزایش تعداد مهاجران جدید نیست . در واقع 75 درصد از مصرف این گونه غذاها مربوط به مشتریان غیر بومی می باشد. به دنبال تغییر سبک زندگی، استفاده از غذاهای بیرون از خانه رایج تر گشته و بسیاری از مشتریان نیازمند استفاده از غذاهایی با طعم جدید و تجارب جدیدتر می باشند.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-10:32 ق.ظ

ریفرمینگ متان توسط دی اکسیدکربن بر روی کاتالیزورهای فلزی قرار گرفته بر روی سیریا

عنوان انگلیسی مقاله: CO2 reforming of CH4 over ceria-supported metal catalysts
عنوان فارسی مقاله: ریفرمینگ متان توسط دی اکسیدکربن بر روی کاتالیزورهای فلزی قرار گرفته بر روی سیریا.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 5
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ریفرمینگ متان توسط دی اكسیدكربن بر روی كاتالیزور آهن، كبالت و نیكل قرار گرفته بر روی پایه CeO2 ، در فشار اتمسفری بررسی شده است. كاتالیزور نیكل بیشترین فعالیت را نشان داد و تبدیل تعادلی متان تحت شرایط دمایی K1123، g h/mol 1، و 1CH4/CH4= بدست آمده و تركیب گازسنتز حاصله تقریباً 1H2/CO=  بود. رسوب كربن مشاهده نشد و فعالیت كاتالیزوری و گزینش¬پذیری گازسنتز به مدت 24 ساعت پایدار بود. تحقیقات نشان می دهند كه فرآورش با دمای بالای K1123 برای چنین فعالیت كاتالیزوری بالا مهم می-باشد. كاتالیزور كبالت پس از احیاء كافی فعالیت تقریباً معادل با كاتالیزور نیكل نشان داد، در حالی كه كاتالیزور آهن فعالیت ضعیفی از خود آشكار ساخت.
کلیدواژه: پشتیبانی سیریا، فعالیت، کاتالیزور
1-مقدمه:
فرایند تبدیل گاز طبیعی به سوخت مایع، كه فرایند GTL نیز نامیده می¬شود از دو بخش تشكیل شده است. مرحله اول تولید گازسنتز از گاز طبیعی(متان)، و دیگری تبدیل گاز سنتز به سوختهای مایع می¬باشد. نسبت گازسنتز تولیدی (H2/CO) از واكنش ریفرمینگ خشك متان در مقایسه با ریفرمینگ بخار كمتر است.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :ماهان ما
تاریخ:سه شنبه 29 اردیبهشت 1394-09:06 ق.ظ

مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن

عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی 4.85% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با 44.53 میلیمتر، 15.73 میلیمتر، 16.68 میلیمتر، 23.00 میلیمتر، 51.60%، 2.16 گرم و 5.17cm3 می باشد  می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی 6.00 db به ترتیب برابر با 20.59 میلیمتر، 8.80 میلیمتر، 10.44 میلیمتر، 12.60 میلیمتر، 57.05%، 1.063 گرم، و 1.14cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از 243 به 184km/m3 کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از 424 به 545kg/m و از 7.25 به 7.93m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از 4.85% به 32.00% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از 581 به 539kg/m3 از 989 به 1088kg/m و از 1.53به 2.09cm و از 7.48 به 8.06m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از 0.30 به 0.73 برای بادام زمینی و از 0.22 به 0.63 برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از 4.85% تا 32.00% d.b افزایش می یابد،  متغیر است.
1.مقدمه:
بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




  • تعداد صفحات :82
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic